Turer i Trondheim

Turer i Trondheim

Vandringer og turmarsjer, bedre kjent som folkesport, er fine måter å oppleve flere sider av steder på også i Trondheim. Er du ikke med på de arrangerte turene kan du også legge opp egne turer hele året rundt. Opplev by og mark på egne ben uansett vær og vind.

Kos deg med god mat!

Liker du å kombinere ferie med aktivitet ut i det fri er det mange muligheter i bartebyen for nettopp det. Sett vekk fra blant annet turmarsjforeningens arrangerte på flere distanser, sammen med flere eller på egen hånd, kan du også melde deg på byvandringer og få et innblikk før du fortsetter ferieturen.

Det som gjør en tur ekstra bra, det er det faktum at man kan kose seg litt ekstra. Hvorfor ikke ta med noen kjeks og litt te med honning i? Det gjør at når du kommer frem så vil du føle deg ekstra satt pris på. Det er de små hverdagsgledene som gjelder!

Trondheim er en flott by

Det er mange som glemmer at Trondheim også er en utrolig fin turby. Bare sjekk alle rutene du kan gå. Turer i Trondheim er populære og du kan finne en rekke arrangementer som du kan melde deg på. Kanskje du til og med kan benytte deg av den populære stolpejakten for å finne nye destinasjoner?