Home » Blogg » Opplev norske perler med en løpende Norgesferie

Opplev norske perler med en løpende Norgesferie

En løper langs stranda i solnedgang

Løping er definitivt blitt en populær folkesport blant nordmenn. Brødrene Ingebrigtsen har bidratt mye til dette, men også alle de lokale og nasjonale lavterskel-løpene som finner sted rundt om i Norge hvert eneste år. De aller fleste løp er åpen for deltagelse for løpere i alle kategorier, og distansene strekker seg fra et par kilometer til ultraturer som går fra Oslo til Bergen eller fra Nordkapp til Lindesnes.

Planlegg din ferie basert på løpeopplevelser i Norge

Det er ikke nødvendig å delta på et løp for å kunne oppleve de flotte perlene som finnes langs norske løpeveier. Deltar en på løp, kan en oppleve dette sammen med mange andre løpere, noe som er fint i seg selv. Løper en alene, eller sammen med en mindre gjeng, vil det være enda større rom for å faktisk ta inn de ulike naturopplevelsene når en løper, da en ikke løper på tid.

Noen velger å løpe seg gjennom de ulike landsdelene, andre velger seg ut noen store og populære løp som gir flotte naturopplevelser. Her må du selv avgjøre hva du ønsker og hva du har mulighet til. Det kan koste litt å reise innad i Norge, og for mange er det derfor fint å heller bruke god tid i ett område.

Hvor har du lyst til å reise først?

Hvilke steder i Norge har du lyst til å reise til først? Kanskje langstrakte og flotte Nord-Norge, hvor naturopplevelser og løpeperlene ligger på rekke og rad. Her finner du variert terreng og underlag. Hva med å løpe deg gjennom vakre Lofoten eller et besøk til Europas nordligste by, Honningsvåg? Norgesferie er mer aktuelt enn noen gang før, og løping er en folkesport som er kommet for å bli!